De Vierdaagse van 2018 is voorbij
Graag tot volgend jaar!

Zet de eerste stap op weg naar de Vierdaagse Nijmegen!

Meld je aan voor professioneel trainingsprogramma

Nu de oliebollenlucht weggetrokken is, maken veel mensen plannen voor het nieuwe jaar. Voor iedereen die graag de Vierdaagse Nijmegen wil meelopen, maar nooit de stap durfde te wagen, hebben Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en Stichting DE 4DAAGSE goed nieuws. Met het trainings- en voorbereidingsprogramma Via Vierdaagse bieden zij debutanten de mogelijkheid om zich op een goede en verantwoorde wijze voor te bereiden op het grootste wandelevenement ter wereld. Inschrijven voor Via Vierdaagse 2018 start op maandag 15 januari 2018 om 08.00 uur via deze website.

Startbewijs Vierdaagse inbegrepen

Als deelnemer van Via Vierdaagse krijg je de beschikking over een trainingsschema, twee keer per week trainingstips via de mail en een keer per week een trainingsaccent via de mail, verder kom je via facebook in contact met het Via Vierdaagse begeleidingsteam waar je terecht kunt met vragen. Ook biedt Via Vierdaagse de mogelijkheid deel te nemen aan een startbijeenkomst en een voorbereidingstocht. Het startbewijs voor de 102e Vierdaagse is inbegrepen, zodat er niet voor niets wordt getraind. De afgelopen jaren bewees het programma zich dubbel en dwars: het aantal uitgevallen debutanten onder Via Vierdaagse deelnemers was lager dan dat onder ‘gewone’ debutanten.

Totaalpakket

Voor rust, extra verzorging en een mentale oppepper kun je als Via Vierdaagse-deelnemer tijdens de Vierdaagse bovendien terecht op de Via Vierdaagse verzorgingspost. Je wordt automatisch lid van KWBN en profiteerr van alle voordelen die dat met zich meebrengt, zoals vijf keer per jaar het magazine Wandel.nl, de Wandel.nl evenementen jaargids 2018 boordevol voorbereidingstochten in het hele land en een Wandelvoordeelpas voor kortingen op onder andere wandelevenementen, -kleding en -schoenen.

Voorwaarden en inschrijving

Bij Via Vierdaagse is plaats voor 1.500 deelnemers. Voorwaarde is dat je de Vierdaagse Nijmegen nog nooit eerder succesvol hebt uitgelopen. De kosten van deelname aan Via Vierdaagse bedragen +/- €200,-. De inschrijving van Via Vierdaagse start dit jaar op 15 januari, twee weken vóór de eerste inschrijfperiode voor de Vierdaagse Nijmegen zelf. Deelnemers aan Via Vierdaagse zijn dus de eerste debutanten die zeker zijn van deelname aan de Vierdaagse.

Wees er snel bij!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het trainings- en voorbereidingsprogramma. Vol is vol, dus geïnteresseerden moeten er snel bij zijn! Voor meer informatie over het voorbereidings-programma en inschrijving kun je terecht op www.viavierdaagse.nl.

Eerdere berichten

Via Vierdaagse was niet mogelijk geweest zonder:
  • 4Daagse
  • Albron
  • NGS
  • De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) is er voor alle wandelaars
  • Rode Kruis