De Vierdaagse van 2017 is voorbij
Graag tot volgend jaar!
Over VitalinQ

VitalinQ is een online platform met tips, informatie en advies over een gezonde leefstijl en ondersteunt iedereen die zelf de regie wil houden over de eigen gezondheid.

VitalinQ

VitalinQ geeft ondersteuning op het gebied van beweging, voeding en ontmoeten. Het loopt uiteen van het bijhouden van activiteiten tot het chatten met professionele begeleiders. Het doel is om deelnemers op een laagdrempelige manier op weg te helpen naar een gezonde leefstijl. VitalinQ informeert elke gebruiker optimaal, rekening houdend met de eigen voorkeuren en keuzes en gebaseerd op wetenschappelijke kennis.

Bekijk de handleidingen voor VitalinQ

Activeren VitalinQ account

Handleiding Modules VitalinQ

Deelnemers Via Vierdaagse

Speciaal voor de deelnemers van de Vierdaagse heeft VitalinQ de mogelijkheid om trainingsschema’s ter voorbereiding op de Vierdaagse te volgen. Voor iedere deelnemer is het trainingsschema behorende bij de eigen afstand terug te vinden in zijn persoonlijke omgeving. Naast de trainingsschema’s is er ook de mogelijkheid om contact te leggen met andere deelnemers en onze Adviseurs via het online platform.

Modules

VitalinQ ondersteunt via verschillende modules, zoals Activiteiten en de WIJ module. De WIJ module speelt een belangrijke rol in het begeleidingsproces voor Via Vierdaagse deelnemers. Via Groepen in de WIJ module kunnen deelnemers in contact komen met elkaar en onze Adviseurs. De Adviseurs kunnen op hun beurt inzicht krijgen in de activiteiten van deelnemers. Het trainingsschema kunnen deelnemers activeren in de WIJ module. Na activatie staat het trainingsschema in de module Activiteiten. Het trainingsschema gaat van start in januari. Per week wordt een accent in de training toegelicht die een deelnemer moet volgen. Na het volgen van een training kan een deelnemer loggen in de vorm van een rapportcijfer en de afstand of met bijvoorbeeld de Runkeeper App. Het resultaat kan gedeeld worden met alle andere deelnemers. Kortom, VitalinQ is een onmisbare aanvulling in je training voor een geslaagde voorbereiding op de Vierdaagse!

Begeleidingsteam

Een team van adviseurs staat klaar om gebruikersvragen te beantwoorden! Op VitalinQ kun je een adviseur een persoonlijke vraag stellen.

Deskundigen begeleidingsteam

 

Via Vierdaagse was niet mogelijk geweest zonder:
  • 4Daagse
  • Albron
  • Hi-Tec
  • NGS
  • Vitalinq begeleiding
  • De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) is er voor alle wandelaars
  • Rode Kruis
  • VGZ