De Vierdaagse van 2017 is voorbij
Graag tot volgend jaar!
Regionale wandeltraining

Voor Via Vierdaagsedeelnemers:

Na de startbijeenkomst in februari ga je nu echt zelf aan de slag! Om je de komende maanden te helpen om die wekelijkse trainingsuren te maken kun je deelnemen aan een groepstraining en/of een groepswandeling in jouw regio in de maanden maart t/m juni. Deze trainingen worden verzorgd door gediplomeerde wandeltrainers en begeleiders die zijn aangesloten bij KWBN.

Het doel is om je kennis te laten maken met afwisselende trainingen in groepsverband. Dit is niet alleen leuker, maar het zorgt ook voor die stok achter de deur dat je wekelijks aan de slag gaat. De training is gericht op techniek, kracht of interval om zo je lichaam sterker, sneller en blessurebestendiger te maken. De groepswandeling is een stuk gezelliger dan in je eentje wandelen en geeft je de mogelijkheid om samen met anderen een langere afstand te lopen. Leidt dit tot een maandelijks groepsuitje?

Heb jij nog vragen over de invulling van je eigen training of heb je behoefte aan extra uitleg over je wandeltechniek, een bepaalde krachtoefening of wil je gewoon een keer lekker in een groep en onder begeleiding een Vierdaagse training volgen? Deze mogelijkheid is er nu!

Aanmeldingsprocedure:

Via de volgende inschrijflink open je het overzicht van locaties waar tussen maart en juli een groepswandeling en/of wandeltraining plaatsvindt. Vul het formulier in en je ontvangt een automatische bevestiging met contactgegevens van de organisator. De organisator stuurt je daarna nog een aparte uitnodiging met specifieke locatiegegevens waar je verwacht wordt.

Je kunt twee keer vrijblijvend deelnemen bij dezelfde organisator. Daarna maak je verdere afspraken met de organisator voor een vervolg.

 

Aanbieders: Debutanten begeleiden tijdens regionale trainingen

Heeft jouw vereniging veel ervaren wandelbegeleiders of gediplomeerde wandeltrainers? Het liefst ook nog met ervaring van het lopen van de Vierdaagse Nijmegen. Zet deze kennis en ervaring in om Via Vierdaagse-deelnemers voor te bereiden op hun deelname aan de 101ste ‘Walk of the World’. Je kunt jouw aanbod doorgeven voor de maanden maart t/m juni 2017. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@viavierdaagse.nl met het ingevulde formulier.

Aanbod regionale training

Via Vierdaagse was niet mogelijk geweest zonder:
  • 4Daagse
  • Albron
  • Hi-Tec
  • NGS
  • Vitalinq begeleiding
  • De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) is er voor alle wandelaars
  • Rode Kruis
  • VGZ